2013年3月20日星期三

2013 ev aydınlatma pazarının eğilim Dokuz değişiklikler


2013, ev aydınlatma pazarlama artık sadece aydınlatma elemanları ile sınırlı olup, son yıllarda pazar aydınlatma bakmak, ev aydınlatma rekabet etkinlik, stil, teknoloji ve yeni teknoloji uygulamaları, malzeme değişiklikleri odaklı yönleri; aydınlatma piyasa tüketici talebi, dokuz eğilimleri gösteren yukarıdaki yönlerine göre.

LED aydınlatma LED aydınlatma LED ev
2013, ev aydınlatma pazarlama artık sadece aydınlatma elemanları ile sınırlı olup, son yıllarda pazar aydınlatma bakmak, ev aydınlatma rekabet etkinlik, stil, teknoloji ve yeni teknoloji uygulamaları, malzeme değişiklikleri odaklı yönleri; aydınlatma piyasa tüketici talebi, dokuz eğilimleri gösteren yukarıdaki yönlerine göre.
Trend: doğaya saygı
Ankete göre, insanların temel dönmek doğanın psikolojik saygı Tanışma böyle erik çiçeği lambası, kuyruk lambası, lamba Şeftali, atları ve diğer küçük hayvan şeklinde lamba, gibi bir vatandaşlığa tasarımı ile aydınlatma% 30 çeşitli kullanarak gerçek bir zanaat olduğu kadar ahşap sanat heykel,. Abajur malzeme seçimi yaygın Ay, tanrıça ve diğer tasarımlar, sanat ve pratik kombinasyonu oyulmasıyla kağıt, ahşap, gazlı bez, kullanılan.

Trendler: fonksiyonel alt

Insanlar artık aydınlatma lambaları sadece memnun, lambalar, çeşitli gereksinimleri için geçerli olmaktan çıkmıştır. Öğrenci lamba, yazılı ışıklar, acil durum ışıkları, floresanlı lambalar, akşam ışıklar, farklı yükseklik zemin lambaları ve diğer yüksek hayranlık.

Trend: lüks stil

Dekoratif lambalar giderek lüks yüksek kaliteli ofis binaları, lüks oteller, restoranlar ve diğer kamu tesisleri, lüks. Insanların hayatlarını Magnificent high-end avizeler, güzel kristal masa lambası, zarif İtalyan beyaz lotus lamba dolu, soğuk görünümlü lamba, Fas ayna ışıklar, biraz eğlence katmak.

Trend: çok fonksiyonlu

Elektrikli masa lambası, bir müzik kutusu masa lambası ile, bir başucu lambası bir ışığa telefon kendini kontrol ışıklar, gece, ışıklar otomatik çağrı tamamlandıktan ve otomatik sönmüş olabilir kadar asılı sonra yaklaşık 50 saniye gecikme açmanızı dolaylı telefonu olarak iki katına çıkar. Ve gün sonra görüşme sırasında, lamba yanmaz. Çok güncel tüketici moda bağlı olarak bir ışık Çoklu fonksiyonları,.

Trend: Yüksek teknoloji

Elektronik teknolojisi yaygın olarak farklı voltajlarda uyum lambalarının üretiminde, kullanılan edildiği gibi, aydınlatma ayarlanabilir parlaklık üçüncü nesil son zamanlarda artmıştır. Strobe, üç dalga boylarında kromatografisi ayarlanabilir lamba görme fonksiyonunu koruma ile pazara da uzak kızılötesi kırmızı ışıklar ve diğer lambalar yayar.

Trend altı: enerji tasarrufu

Tüketiciler ile popüler Enerji tasarruflu lambalar. Enerji tasarruflu lambalar 3LED çekirdek güç uzun ömürlü olarak böyle, parlaklık seçilebilir. Bu arada, yeni enerji tasarruflu ampuller aydınlatma teknolojisi mainstream yaygınlaşmasının.

Trend 7: çevre koruma

Çevre koruma lamba üretim teknolojisi, oturma odası insanların yaşam ortamı vurgu ve bu ev aydınlatma geleceği için temel gelişme yönü olduğuna inanıyorum yeni bir konudur. Doğal biyolojik enzim alt detoksifikasyon koklamak teknolojisi kullanılarak Pekin üretilen deodoran kovucu lambalar, kapalı banyo mutfak havada taze tutmak ve lambaları ve ailelerin yeni sevgilisi haline kombine eğlenceli sanat stil dolu değil sadece .

Trend Sekiz: rengarenk

Aydınlatma Piyasa artık zengin ve renkli bir hayat ile senkronize, multi-Phi "renkli" ceket, kırmızı akçaağaç yaprağı, doğal mavi, mercan, sarı, su bitkileri yeşil renk, sıcak, zarif.

Eğilim Dokuz: kombinasyon halinde kullanılabilir

Dokuz trendi ev aydınlatma gibi tavan vantilatörleri, ışıklar, yuvarlak ayna ışıklar, el feneri sarı ışıklar, vb gibi kombine aydınlatma ve günlük ihtiyaçlar değil, aynı zamanda gün-gün popüler moda, değiştirir.

Şimdi acımasız ayrıca aydınlatma piyasasında rekabetin gittikçe ağırlaşan rekabet koşulları, artık bir tek yarışma çeşitli alanlarda, ürünün tüketiciler elbette sürekli yenilik, değiştirmek için tek yolu çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli gelişim ve yenilik gerektirir, ancak çekirdek noktası kalitesi kavrayarak, bu rekabetçi piyasa durumu giderek ilerler.

没有评论:

发表评论