2013年4月22日星期一

En son küresel LED aydınlatma teknoloji yenilik Envanteri


En son küresel LED aydınlatma teknoloji yenilik Envanteri
         Küresel enerji sıkıntısı endişeleri mevcut bağlamda tekrar yükselmeye, enerji tasarrufu bizim geleceğe dönük önemli bir konudur, ışık yayan ürünler yeşil ışık kaynağı ürünleri, geleceğin kaçınılmaz bir eğilim yeni bir tür olarak LED, aydınlatma alanında dünyanın dikkatini çekmektedir LED geliştirme, yirmi birinci yüzyılın LED aydınlatma kaynağının yeni bir döneme girecek.

Bilim ve teknolojinin gelişimi ile aydınlatma sektöründe, gelen aydınlatma ışık kaynağı gözden akkor lamba, floresan, ışık yayan prensibi değişiklik değil sadece yeni yeşil enerji geliştirme, dördüncü nesil LED HID ve aydınlatma ışık kaynağı eğilimindedir daha fazla enerji tasarrufu, çevre koruma, yeşil olmak

Dünyanın ilk: 36 volt aydınlatma ürünleri Heyuan Doğum
Araştırma yıl sonra, dünyanın bir ilk daha güvenli, daha verimli enerji, daha çevre dostu aydınlatma ürünleri - Heyuan 36 volt LED aydınlatma sistemi son zamanlarda başarılı bir şekilde geliştirilen ve seri üretim, kendi mucit, iyi şehir merkezine ilkokul öğretmeni Lianping elemanı bir araştırma ekibi Liu Dongsing liderliğindeki. Bu 220 volt AC ile 36 volt LED aydınlatma sistemi DC 36 volt güvenlik ve volt enerji tasarrufu anahtarı ve 36 iki bölümden oluşan LED aydınlatma "bildirildi. Bu buluşun büyük bir avantajı kullanıcı bir elektrik çarpması tehlikesi üretmek olmamasıdır . da elektrik şoku tehlikesine güvenlik anahtarı yatıyor duyulmaz. tek bu buluş, 18 ulusal patent ve faydalı model patent için başvuruda bulunmuştur.

Toronto Üniversitesi LED ısı çözümleri kontrol etmek için geliştirilmiş
Uzun ömürlü enerji tasarrufu özellikleri ile LED ışıklar, ancak parlaklık az 100 watt akkor parlaklık çıkıyor uzak, ve ısı sorunu var tarafından kısaltılmış parlaklık LED lamba ömrü artış ile. Ancak, son zamanlarda, birlikte Toronto Üniversitesi'nden üç mezunları, etkin LED ışıklar ısı çözümlerinin fizibilitesini kontrol edebilirsiniz, LED ışıkların parlaklık artırmak için gerek gelişmiş.

Aslında, program NanoLight adlandırılan lamba bir özel tasarımı, klasik 100W lamba, elektrik iletken devre kartı tabakası ile kaplı bir yüzey ve LED lamba belirli bir sayıda üniform dağılımı ile benzer bir şekli olan can aydınlatma sağlamak ve parlaklığını artırmak için.

ABD bilim adamları sıcak beyaz LED ışık yeni malzemeler geliştirdik
Hepimizin bildiği gibi, ışık yayan diyot ışık enerji verimli ve daha uzun yaşam beklentisi, ama ışığa mevcut LED ışıkları nedeniyle LED mavi iç aydınlatma alanında popülerliğini engel tasarlanmıştır. Bugün, Gürcistan bilim adamları Üniversitesi geliştirdik tek bir fosfor ve tek bir ışık yayan birim sıcak beyaz LED ışıkları dünyanın ilk kullanım olduğu söyleniyor. Bu malzemeye kağıtları Doğa Yayın Grubu optik Bilim ve Uygulamaları Dergisi son sayısında yayınlandı.

Japonya FED teknoloji aydınlatma cihazları geliştirilmiştir
Çevre Bilimleri Tohoku Üniversitesi Enstitüsü ortaklaşa karbon nanotüpler CNT soğuk katot alanı elektron emisyon kullanarak bir yüzey yayan cihazlar geliştirilen aynı holding şirketi DowaHoldings ile 9 Ocak 2013 tarihinde açıkladı. Temelde FEDfiELdemissiondisplay gelişmiş görüntüleme amacıyla, saha emisyon ekran teknolojisi aydınlatma amacıyla yönlendirilir. Aynı ve Japonya'da Tohoku Üniversitesi aydınlatma sergi LIGHTINGJAPAN2013 "16 Ocak 2013 ila 18 gün, cihaz ile ilgili araştırma Tokyo Big Sight Uluslararası Fuar Merkezi'nde sergilenecek.

En son LED aydınlatma teknolojisi yenilik

没有评论:

发表评论