2013年4月19日星期五

LED ithal eşik iş geliştirmek çok uluslu önceden plan yapmak gerekir


LED ithal eşik iş geliştirmek çok uluslu önceden plan yapmak gerekir

Son zamanlarda, LED aydınlatma ürünleri, denetim ve iç LED aydınlatma üreticileri hatırlatmak için karantina bölümleri ithalatı için daha yüksek bir eşik ayarlamak için birçok ülke ve bölgelere ihracat riskleri önlemek için, ilgili standartların takip gerekir.
Geçen yıldan beri, ABD, Japonya, İsrail ve diğer ülkeler LED endüstri standardı hayata geçirdik. Amerika Birleşik Devletleri gibi ", etiketleme kurallarına ev aletleri LED ışıklar yeni bir etiketleme gereksinimleri geliştirilmiş, LED ampuller ve LED fenerler Japonya piyasa satış dahil" bir değişiklik ilan Elektrikli Aletler ve Malzeme Güvenliği Kanunu "kontrolü nesne Daire PSE Mark, teknik standartlar değişiklik yapıştırılmış olması.
5 Mayıs bu yıl, Meksika ekonomisi zorunlu yeni standartlar yürürlüğe giren LED lambalar Revize, dış mekan kullanımı için standart LED lambalar minimum enerji verimliliği gereksinimleri, sınıflandırma, test prosedürleri, etiketleme ve piyasa denetimi, ayrıntılı şartları içeriğini. Işık akısı işareti tüm dış mekan aydınlatma akı ölçümleri, ürünün az% 90 olmayacaktır standart değeri ile işaretlenir. Standart aynı zamanda gereken tüm dış mekan LED aydınlatma güç az 0.9 daha faktörü ve en fazla 20% toplam harmonik bozulma.
1 Eylül bu yıl, yönlü lambalar, LED lambalar ve ilgili ekipman için AB eko-tasarım gerekleri resmen ilk aşamada, enerji verimliliği gereksinimleri, fonksiyonel gereksinimleri ve yeni düzenlemeler karşılamak için gerekli bilgi gereksinimleri girdi. Örneğin, 2,5 kat LED ve diğer enerji verimliliği gereksinimleri. Şubat 1, bu yıl, AB lambalar yapılan ihracatın etkisini değerlendirmek için, EMF (elektromanyetik alan) tespiti güçlendirmek için gereken insan sağlığı üzerindeki elektromanyetik alanların alanı çevreleyen aydınlatma.
LED lambalar Son yıllarda, yeni ürünler artış, pazar umudu geniştir. İstatistiklere göre, Ocak bu yıl Şubat Fujian eyaletinde 42 mevcut LED üreticileri, Fujian lambaların ikinci büyük ihraç ürünü haline geldi, lambalar 10.310.600 $ 176 toplu ihraç LED.
Denizaşırı ülkelere standart eşik artmıştır, ancak ülkelerin, sadece müşteriler örnek üretim standartları yayınladı bizim LED aydınlatma üreticilerinden çok önem yok bilmiyorum, büyük bir ihracat riskleri vardır. Bu amaçla, denetim ve karantina bölümleri etkili ithalatçı ülkenin standartlarına tam uygun olarak risk bilinci, tasarım ve üretim ürünlerinin kalitesini artırmak için LED aydınlatma üreticileri hatırlatmak için, körü körüne kuruş bilge ve önlemek için, müşteri ihtiyaçlarına uymayan için kiloluk aptalca, diğer ülkelerde dikkat Haberler ödeme yaparken, yeni bir standart özelliklerine aşina yabancı kanalları ve mekanizmaları standartlar ve teknik ticaret önlemlerin, iyi bir standart koleksiyonuna erişim kurulması.

Anahtar Kelimeler: LED ithalat

没有评论:

发表评论